dienst NKO van het AZ Sint Jan Brugge

Over ons

De dienst NKO van het AZ Sint Jan Brugge staat garant voor kwaliteitsvolle en hooggespecialiseerde zorg.

Visie en missie

Wij streven ernaar om ons dagdagelijks bij te scholen om u als patiënt de beste zorg te kunnen toedienen binnen alle sub disciplines van onze dienst. Alle artsen zijn wetenschappelijke geëngageerd, hebben meerdere interessegebieden en geven met veel passie opleiding aan vijf arts-assistenten in opleiding.

"Uw gehoor, onze zorg van A tot Z, van oor tot oor" staat garant voor multidisciplinaire zorg waarbij u als patiënt centraal staat en ons ultieme doel het verbeteren van uw levenskwaliteit is!

Het team

Op de dienst NKO van het AZ Sint Jan Brugge bieden wij zorg aan binnen de hoofdhalsheelkunde. Hierbij worden allerhande keel en mondproblemen behandeld, … Ook op gebied van de neus beschikken wij over een grote expertise in de immunotherapie, allergie, rhinologie en neusbijholten, evenals de plastische aangezichtschirurgie.

Tenslotte is er naast de bovenstaande gehoorsexpertise ook een sterk uitgebouwd evenwichtscentrum op onze dienst, evenals een mutidisciplinair algo team voor de (gehoor)diagnostiek bij een pasgeborene.

Team

AZ Sint-Jan, van A tot Zorg

AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV is een open ziekenhuis waar elke patiënt terecht kan voor basiszorg tot zeer gespecialiseerde zorg. Het ziekenhuis investeert doelbewust om in een aantal medische domeinen top- en referentiezorg te bieden. 

Daarnaast zorgt het ziekenhuis voor een werkomgeving en -structuur die die creativiteit van de medewerkers toelaat en continue verbetering stimuleert. Elke medewerker krijgt de nodige ruimte en bevoegdheden om kwaliteitszorg te garanderen. Het ziekenhuis neemt initatief om een netwerk uit te bouwen met andere ziekenhuizen en zorgverstrekkers uit een brede Vlaamse regio om zo de patiëntenzorg in de regio te helpen optimaliseren. Dit kan enkel door aandacht te besteden aan de professionele ontwikkeling en onderlinge samenwerking van de zorgverstrekkers. 

Samen voor de beste zorg!

AZ Sint-Jan

De dienst Neus-, Keel- en Oorziekten staat voor hoogkwalitatieve, innovatieve en gespecialiseerde zorg van het hoofd- en halsgebied.